El Mercat de Serraparera sortejarà dos premis de 100 € pel seu 43è aniversari

by | nov. 10, 2017 | Cerdanyola

Entrada del Mercat Municipal de Serraparera a Cerdanyola

Entrada del Mercat Municipal de Serraparera a Cerdanyola | Cedida

 

 

El Mercat Municipal de Serraperera de Cerdanyola celebra aquest any el seu 43è aniversari. La junta de concessionaris ho celebrarà amb la seva clientela i ciutadania en general que el dissabte 11 de novembre s'acosti  a la llotja municipal.

 

A banda dels productes i dels serveis del mercat, els placers sortejaran 2 premis de 100 euros i regalaran bosses entre els seus clients i clientes. A més han pensat en els infants més menuts,  que podran conèixer a populars personatges del món de cinema i participar en tallers de pintar-se la cara. 

 

Després de l’aniversari el Mercat Municipal de Serraperera posarà en marxa la tradicional campanya de Nadal amb diverses activitats i horaris especials per tal de facilitar a la clientela les seves compres.

 

El Mercat de Serraparera va néixer l’any 1974 i compta amb 45 parades amb una oferta variada. Una de les singularitats de la llotja és el producte fresc. Hi destaquen les parades de fruita i verdura, peix, carn i embotits, junt amb una oferta complementària de producte envasat i també de no alimentari.  

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: