La Festa Major no acaba el cap de setmana.
La Festa Major no acaba el cap de setmana. | Òscar Bayona

 

 
 
 
Si algú pensa que un cop passat el cap de setmana i ja s'han fet els correfocs, les cercaviles i els castells, s'ha acabat la Festa Major de Tardor, està molt equivocat. El dilluns també està ple de coses a fer per a grans i petits. Des de les 9 h fins a les 19 h els cerdanyolencs podran triar entre més d'una desena d'activitats.
 

  

Al matí hi haurà futbol; inflables, contacontes i jocs de taula i construccions pels més petits de la casa; el campionat de dominó, una exhibició de l'Escola de ball “Somnis”, entre moltes d'altres coses. A la tarda, els participants al dominó no poden perdre's l'entrega de premis i, a les 17.30 h arriba l'hora del ball amb “Remember Show“. Per acabar i escalfar una mica els cossos ara que ja fa fred, a les 19 h hi haurà la xocolatada popular.