Activitats per fer el dilluns de Festa de Tardor

by | nov. 13, 2017 | Al Dia

La Festa Major no acaba el cap de setmana.

La Festa Major no acaba el cap de setmana. | Òscar Bayona

 

 
 
 
Si algú pensa que un cop passat el cap de setmana i ja s'han fet els correfocs, les cercaviles i els castells, s'ha acabat la Festa Major de Tardor, està molt equivocat. El dilluns també està ple de coses a fer per a grans i petits. Des de les 9 h fins a les 19 h els cerdanyolencs podran triar entre més d'una desena d'activitats.
 

  

Al matí hi haurà futbol; inflables, contacontes i jocs de taula i construccions pels més petits de la casa; el campionat de dominó, una exhibició de l'Escola de ball “Somnis”, entre moltes d'altres coses. A la tarda, els participants al dominó no poden perdre's l'entrega de premis i, a les 17.30 h arriba l'hora del ball amb “Remember Show“. Per acabar i escalfar una mica els cossos ara que ja fa fred, a les 19 h hi haurà la xocolatada popular.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: