Algun dels components en el Priorat
Algun dels components en el Priorat | J. Tardós

 

 

  

  

El 13 de novembre va ser festiu a Bellaterra. Era la celebració de Sant Martí, patró de Cerdanyola. Com ja és tradició, el Bellaterra Motor Club va fer l'última sortida abans de l'arribada dels freds i aprofitant el conegut 'estiuet de Sant Martí'. La jornada no va decebre pels moters bellaterrencs: un dia de sol radiant i un itinerari estudiat per unes carreteres ben asfaltades i farcides de revolts.

 

 

  

Aquest any el recorregut va ser de Bellaterra a Jorba, Santa Coloma de Queralt, Montblanc, l'Espluga de Francolí, Poblet, Prades, Alforja, Falset, Cornudella, Escala Dei, celler Buil&Giné, Porrera, Riudecols, Riudoms, Reus i Bellaterra de tornada.

 

 

  

  

En total van recorrer 345,9 km, a una velocitat mitjana de 77 km/h, i un consum de 5,6 l/100, segons indiquen els aficionats.

 

 

  

  

Tot i que s'esperen d'altres sortides esporàdiques en moto durant el pròxims mesos d'hivern, fins a la primavera no tornaran les sortides oficials i amb una participació més nombrosa.

 

 

Bellaterra Motor Club

 

Bellaterra Motor Club va néixer el 13 de juliol del 2013 arrel d'una exposició de vehicles de motor al centre de Bellaterra. Des d'aleshores, ha fet concentracions, viatges, exposicions i xerrades temàtiques i les més conegudes sortides 'inter-setmanals'. Els membres es reuneixen habitualment al Club Bellaterra. 

 

Més informació al Facebook

 

 

f