Imatge de la roda de premsa de presentació de la mostra
Imatge de la roda de premsa de presentació de la mostra | VOC

 

 

El divendres 24 de novembre, a les 6 de la tarda, la sala d’actes del Museu d'Art de Cerdanyola acollirà la 2a Mostra de Cinema VOC (Versió Original en Català).

 

VOC (Versió Original en Català) són uns premis audiovisuals que reconeixen els millors curtmetratges i nous formats audiovisuals realitzats en català. Té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació de nous públics per a l’audiovisual i el cinema català. 

 

La segona edició del VOC es presentarà per primer cop a Cerdanyola del Vallès, organitzada pels socis d’Òmnium de Cerdanyola amb la col·laboració de Cineclub Xiscnèfils.

 

S’han presentat més de 300 obres a concurs de les quals s’han preseleccionat 12 (9 curtmetratges i 3 nous formats), que són les que es projectaran a Cerdanyola. Aquestes obres opten als premis del jurat i del públic i són de temàtica molt variada. Veurem des de ficció a documentals, drama i comèdia. Serà una bona ocasió per copsar el bon nivell del talent cinematogràfic català.

 

El públic assistent se li entregarà una butlleta per votar el Premi del públic al millor curtmetratge. Entre totes les butlletes rebudes, al final de l’acte es sortejarà una subscripció a la plataforma de cinema en línia FILMIN. El veredicte del premis VOC, tant el del públic com el del jurat, es coneixerà el dia 1 de desembre del 2017 en una festa a Barcelona.

.