Es tanca una Festa de Tardor ‘estranya’ amb la mirada posada a l’any vinent

by | nov. 14, 2017 | Cerdanyola

Membre de la Comissió durant el fi de festa

Membres de la Comissió durant el concurs de talents “Tu tens talent” | Lali Puig

 

 

La Comissió de Festes de Sant Martí ha valorat com a “positiva però estranya” aquesta edició de la Festa de Tardor. Després de 38 anys organitzant-la, els seus membres han lamentat “no haver arribat a l’alt llistó al qual estaven acostumats els últims quinze anys”.

 

El motiu, la coincidència amb una situació social i política “complexa”, segons membres de la comissió. La intervenció de les institucions catalanes i l’empresonament de diferents membres del govern, entre altres, van generar un ambient poc habitual al poble i que va afectar, sobretot, pel que fa a l’afluència de públic el dissabte.

 

 

No iguala el nivell d’altres anys

 

Dissabte, en concret, afirmen que van treballar “sota mínims”. En canvi, l’inici de festa amb el pregó de Bambalina i la desfilada de moda, ambdues divendres, van ser un èxit. Els actes de diumenge també van funcionar i el ball de fi de festa va marcar un molt bon precedent.

 

Les cites que van tenir una davallada més gran de participants van ser la concentració de motos, la nit jove i el concert de corals. Tanmateix, va servir per comptar amb moments de disbauxa i es va evitar fer cap menció política per respectar tots els posicionaments. Una actitud prudent, només dos llaços grocs en referència els empresonats van decorar l’envelat unes hores. Després els van enretirar.

 

Respecte al 40è aniversari de la festa, que arribarà l’any que ve, la comissió ha declarat que “volen fer una gran festa” i que el projecte ja ha estat presentat a l’Ajuntament. Pròximament la comissió es reunirà per fer una valoració amb dades finals de la festa i veure com els ha afectat, també, en termes econòmics. La valoració amb l’Ajuntament vindrà després i s’activarà la subco

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: