L’Institut Jaume Mimó s’incorpora al projecte de Camins Escolars

by | nov. 14, 2017 | Cerdanyola

Entrada de l'institut Jaume Mimó de Cerdanyola

Entrada de l'institut Jaume Mimó de Cerdanyola | G. Maps

 

 

A les escoles Serraperera, Xarau i La Sínia, se li sumarà en breu l'institut Jaume Mimó en el projecte dels Camins Escolars. Dins d'aquest, també es vol continuar debatent i reflexionant sobre la relació entre contaminació atmosfèrica, la transformació de l’espai públic i els models de mobilitat de la ciutat per a la salut dels infants, joves i les seves famílies.

 

El 21 de novembre, a les 18:30h a l’Espai Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola, es durà a terme l'acte “La contaminació atmosfèrica i els entorns escolars”, oberta a tota la ciutadania, especialment a la comunitat educativa per a poder debatre i reflexionar sobre la seva rellevància a la nostra ciutat. Es duran a terme dues conferències. Mireia Gascón, investigadora de l’Institut de Salut Global de Barcelona (IS Global) parlarà de Contaminació atmosfèrica, urbanisme i salutPau Avellaneda, geògraf urbanista, especialista en mobilitat i infància, tractarà sobre Infància, espai públic i mobilitat.

 

Elvi Vila, regidora d’Educació, convida a la ciutadania a l’assistència a aquesta trobada amb l’objectiu que a partir d'aquest moment s'obri un espai de reflexió i anàlisi sobre els efectes de la contaminació atmosfèrica a prop dels centres educatius en els nostres infants i joves. 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: