Entrada de l'institut Jaume Mimó de Cerdanyola
Entrada de l'institut Jaume Mimó de Cerdanyola | G. Maps

 

 

A les escoles Serraperera, Xarau i La Sínia, se li sumarà en breu l'institut Jaume Mimó en el projecte dels Camins Escolars. Dins d'aquest, també es vol continuar debatent i reflexionant sobre la relació entre contaminació atmosfèrica, la transformació de l’espai públic i els models de mobilitat de la ciutat per a la salut dels infants, joves i les seves famílies.

 

El 21 de novembre, a les 18:30h a l’Espai Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola, es durà a terme l'acte “La contaminació atmosfèrica i els entorns escolars”, oberta a tota la ciutadania, especialment a la comunitat educativa per a poder debatre i reflexionar sobre la seva rellevància a la nostra ciutat. Es duran a terme dues conferències. Mireia Gascón, investigadora de l’Institut de Salut Global de Barcelona (IS Global) parlarà de Contaminació atmosfèrica, urbanisme i salutPau Avellaneda, geògraf urbanista, especialista en mobilitat i infància, tractarà sobre Infància, espai públic i mobilitat.

 

Elvi Vila, regidora d’Educació, convida a la ciutadania a l’assistència a aquesta trobada amb l’objectiu que a partir d'aquest moment s'obri un espai de reflexió i anàlisi sobre els efectes de la contaminació atmosfèrica a prop dels centres educatius en els nostres infants i joves.