Carballeira i Mercadé amb els trofeus
Carballeira i Mercadé amb els trofeus | Cedida

 

El benjamí bellaterrenc Àlex Carballeira juntament amb la seva parella de competició, Iker Mercadé, van quedar subcampions de Catalunya en la categoria de pàdel benjamí.

 

  

  

Carballeira i Mercadé van disputar la final del campionat el primer cap de setmana de novembre, al Pàdel Indoor de Granollers. La parella va competir sota l'equip de “Força Miquel”, organitzadors de diversos tornejos de pàdel solidari amb el mateix nom, que recapta fons contra la leucèmia o càncer infantil.

 

 

  

Ambdós esportistes entrenen des de fa només un any al Cercle Sabadellès i figuren en les primeres posicions de la Federació Catalana de Pàdel.

 

 

 

  

Pàdel solidari “Força Miquel”

 

  

Al llarg de 5 anys d'existència, el projecte “Força Miquel” ha recaptat una xifra de 130.000 euros en els diferents tornejos de pàdel. Els seus organitzadors treballen de forma altruista amb l'objectiu de donar continuïtat a la iniciativa i donar els beneficis a la investigació i cura d'infants amb leucèmia.