Cauen tres arbres a causa del fort vent a Cerdanyola

by | nov. 15, 2017 | Cerdanyola

Imatge d'un arbre caigut el juny de 2017 a Cerdanyola

Imatge d'un arbre caigut el juny de 2017 a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

El fort vent dels dies 12 i 13 de novembre va causar algunes incidències a la ciutat de Cerdanyola. A les 12.01 hores del dia 12 de novembre, va caure un arbre al carrer de la Serra de Galliners. Desplaçats els agents al lloc van trobar l’arbre, del mobiliari públic urbà, recolzat sobre la tanca d’una casa i bloquejant la vorera. Sol·licitada la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, van procedir a tallar l’arbre, deixant les restes a la casa on havia caigut. 

 

 

El dia 13 de novembre va haver-hi dues incidències, ambdues al migdia. Un arbre va caure sobre dos vehicles al carrer de Josep Tarradellas i un altre arbre a la carretera de Barcelona, també sobre vehicles estacionats. 

 

En el primer cas es va sol·licitar la col·laboració dels Bombers de la Generalitat per retirar-lo i, en el segon cas, l’arbre va ser retirat pels agents actuants.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: