Imatge d'un arbre caigut el juny de 2017 a Cerdanyola
Imatge d'un arbre caigut el juny de 2017 a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

El fort vent dels dies 12 i 13 de novembre va causar algunes incidències a la ciutat de Cerdanyola. A les 12.01 hores del dia 12 de novembre, va caure un arbre al carrer de la Serra de Galliners. Desplaçats els agents al lloc van trobar l’arbre, del mobiliari públic urbà, recolzat sobre la tanca d’una casa i bloquejant la vorera. Sol·licitada la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, van procedir a tallar l’arbre, deixant les restes a la casa on havia caigut. 

 

 

El dia 13 de novembre va haver-hi dues incidències, ambdues al migdia. Un arbre va caure sobre dos vehicles al carrer de Josep Tarradellas i un altre arbre a la carretera de Barcelona, també sobre vehicles estacionats. 

 

En el primer cas es va sol·licitar la col·laboració dels Bombers de la Generalitat per retirar-lo i, en el segon cas, l’arbre va ser retirat pels agents actuants.