Imatge d'un dels robatoris al carrer Santiago Rusiñol
Imatge d'un dels robatoris al carrer Santiago Rusiñol | Víctor Arribas

 

 

Divendres 3 de novembre uns lladres van entrar a robar consecutivament en tres cases del carrer Santiago Rusiñol de Bellaterra. Al voltant de les 20 hores, els propietaris no es trobaven a casa, fet que va ser aprofitat pels delinqüents per entrar-hi.

 

 

Els individus es van endur diners, joies i d'altres petits objectes fàcils de transportar, utilitzant una metodologia semblant en els tres casos. Es van enfilar pel segon pis de les cases – normalment sense alarma i on solen trobar objectes de valor – i van sortir també pel segon pis, sense rebuscar a la planta inferior.

  

  

L'entrada es va produir per diferents finestres que van resultar trencades. Desplaçats els agents de Policia al lloc, van destacar l'agilitat dels autors dels robatoris i l'ús de guants que dificulta trobar empremtes dactilars en els llocs dels fets.

 

 

 

El mateix dia també es va produir el robatori d'un cotxe BMW al carrer Tosca, que estava aparcat al carrer. Els lladres van forçar una finestra per emportar-se les claus del cotxe, que es trobaven dins la casa. La família no se'n va adonar fins l'endemà.