FOTODENÚNCIA: El final de Pin i Soler se ha ido convirtiendo en un gran VERTEDERO

by | nov. 16, 2017 | Fotodenúncia

c

 

La zona de bosque al lado de la masía que se encuentra al final de Pin i Soler se ha ido convirtiendo en un gran VERTEDERO público al que van a parar todo tipo de basuras tanto orgánicas (los jardineros descargan aquí lo que traen de los jardines de Bellaterra) como sólidas (restos de material de obras diversas)

  

  

Entiendo que inclusive la EMD mantiene aquí un contenedor rodeado de diversos restos de material y enseres desechados por el Centro Cívico, dando así un “ejemplo”  a otros interesados que buscan deshacerse de sus trastos inservibles

  

  

Esta será nuestra nueva Bellaterra Verde??

 

Olga Tello

c

 

x

 

Vols llegir més…?

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

FOTODENÚNCIA | Deixalles a la Plaça de Pi

Alguns responsables dels comerços de la plaça del Pi denuncien l’estat de brutícia en què acaba la Plaça del Pi cada tarda i especialment els divendres, quan els alumnes de col·legi Ramon Fuster que quan acaben l’escola baixen a l’estació de Bellaterra a berenar i critiquen que “ho deixen tot brut i ple de plàstics i papers”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: