Tres cerdanyolencs a la llista del PSC per les eleccions del 21-D

by | nov. 16, 2017 | Cerdanyola

Carlos Cordón (a l'esquerra), primer secretari del PSC a Cerdanyola

Carlos Cordón (a l'esquerra), primer secretari del PSC a Cerdanyola | Cedida

 

 

El Consell Nacional del PSC va decidir el 10 de novembre incorporar a Carlos Cordón, primer secretari i regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola, com a número 29 a la llista del PSC per les pròximes eleccions autonòmiques, convocades pel 21 de desembre.

 

  

 

 

En els primers 38 llocs de la llista definitiva també hi haurà els cerdanyolencs Antonio Rozas – com a número 47 – i Rosa Jiménez – en el lloc 58.

 

  

 

 

Miquel Iceta encapçalarà la llista a la demarcació de Barcelona, seguit d'Eva Granados com a número 2. L'exlíder d'Unió Ramon Espadaler serà el número 3 de la llista per Barcelona. Al seu costat tindran quatre candidats de la Federació del Vallès Occidental Sud, el diputat sabadellenc Pol Gibert, que ja va anar a la candidatura de 2015, ocuparà la posició 11.

 

  

 

 

L'actual diputat repeteix com a candidat de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Gibert va formar part de les llistes definitives a les eleccions autonòmiques del 27-S del 2015 en el número 9. Ara, l'actual diputat al Parlament i primer secretari del PSC de Sabadell és el millor posicionat dels vallesans en el lloc 11è.

 

 

Altres tres membres de la Federació que aniran entre els 38 primers són Eva Menor (20) alcaldessa de Badia del Vallès i Maria Lladó (38) regidora a l'Ajuntament de Ripollet.

 

  

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: