Carlos Cordón (a l'esquerra), primer secretari del PSC a Cerdanyola
Carlos Cordón (a l'esquerra), primer secretari del PSC a Cerdanyola | Cedida

 

 

El Consell Nacional del PSC va decidir el 10 de novembre incorporar a Carlos Cordón, primer secretari i regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola, com a número 29 a la llista del PSC per les pròximes eleccions autonòmiques, convocades pel 21 de desembre.

 

  

 

 

En els primers 38 llocs de la llista definitiva també hi haurà els cerdanyolencs Antonio Rozas – com a número 47 – i Rosa Jiménez – en el lloc 58.

 

  

 

 

Miquel Iceta encapçalarà la llista a la demarcació de Barcelona, seguit d'Eva Granados com a número 2. L'exlíder d'Unió Ramon Espadaler serà el número 3 de la llista per Barcelona. Al seu costat tindran quatre candidats de la Federació del Vallès Occidental Sud, el diputat sabadellenc Pol Gibert, que ja va anar a la candidatura de 2015, ocuparà la posició 11.

 

  

 

 

L'actual diputat repeteix com a candidat de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Gibert va formar part de les llistes definitives a les eleccions autonòmiques del 27-S del 2015 en el número 9. Ara, l'actual diputat al Parlament i primer secretari del PSC de Sabadell és el millor posicionat dels vallesans en el lloc 11è.

 

 

Altres tres membres de la Federació que aniran entre els 38 primers són Eva Menor (20) alcaldessa de Badia del Vallès i Maria Lladó (38) regidora a l'Ajuntament de Ripollet.