Compromís crida a la participació a la campanya de Retorn Social 2017

by | nov. 17, 2017 | Al Dia

Els tres projectes guayadors de la subvenció l'any 2016 van presentar la memòria de la seva activitat el passat dimarts 17 de novembre a l'Ateneu de Cerdanyola

Els tres projectes guayadors de la subvenció l'any 2016 van presentar la memòria de la seva activitat el passat dimarts 17 de novembre a l'Ateneu de Cerdanyola | Helena Rodríguez

 

Dins la campanya de Retorn Social 2016, 3.000 euros dels diners provinents del romanent dels càrrecs públics de Compromís per Cerdanyola (CxC) a l’Ajuntament han servit per finançar tres projectes locals d’impacte social a la ciutat, centrats en ecologia urbana, serveis socials d’atenció a gent gran i lluita contra l’estigma de les malalties mentals. Fins l’1 de desembre, CxC fa una crida a la ciutadania a presentar les seves propostes pel Retorn Social 2017, que de moment està desert.

 

 

Els tres projectes cerdanyolencs que han obtingut una ajuda econòmica de 1.000 € durant el darrer any han estat: la iniciativa horticultora Increïble Comestible, el grup de dones d’Artesania i Cultura de l’esplai La Gresca i el vídeo de sensibilització contra l’estigma cap a les persones amb problemes de salut mental “Obre la teva ment”, realitzat pel centre de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola.

 

 

Els membres de Compromís Marta Castaña, Carme Brasó i Carles Escolà –actual alcalde de la ciutat– han estat els encarregats d’introduir la memòria dels projectes subvencionats, en nom de tots els regidors del grup municipal.

 

 

Durant l’acte de presentació, Escolà ha recordat que Compromís per Cerdanyola destina cada any part de l’excedent que supera el topall salarial (3 vegades el salari mínim interprofessional, uns 1.800€) dels seus càrrecs públics a “projectes socials col·lectius a nivell local”, per tal de “retornar a la ciutat la part que creiem que supera el que considerem un sou ètic per a càrrecs electes en forma de diferents projectes”, segons ha explicat Escolà, que també ha volgut deixar clar que “part d’aquests diners també serveixen per finançar part de l’activitat política de Compromís”.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: