12 polítics de Cerdanyola aniran a les llistes electorals del 21-D

by | nov. 20, 2017 | Cerdanyola

Llistes electorals de comicis anteriors

Llistes electorals de comicis anteriors | Arxiu

 

 

Cerdanyola aportarà un total de 12 polítics a les candidatures per a les eleccions del 21 de desembre. De tots ells, qui estarà en una posició més alta serà Antoni Morral, número 18 de la llista de Carles Puigdemont, Junts per Catalunya.

 

Morral va ser alcalde de Cerdanyola per ICV-EUiA entre l’any 2003 i l’any 2009. Marc Costa, representant del PDeCAT a Cerdanyola, va declarar al TOT: “nosaltres estem conformes i engrescats pel fet que les llistes del president Puigdemont siguin transversals i no tenim cap problema amb què cap membre cerdanyolenc del partit estigui a les llistes. Al contrari, ens agrada molt que l’exalcalde Antoni Morral en formi part”.  

 

Per contra, si hi ha algun partit de Cerdanyola que pot presumir de sumar moltes cares a les llistes del 21-D és Ciutadans. Fins a quatre cerdanyolencs acompanyaran Inés Arrimadas a la candidatura: María Valle (21), Laura Casado (37), Gorka Samaniego (41) i Sonia Rodríguez (69). Laura Casado ha estat present les últimes setmanes als mitjans de comunicació estatals a causa d’unes polèmiques declaracions que va fer al programa de televisió Espejo Público, d’Antena 3, en les quals afirmava que patia menyspreus per part d’altres estudiants de la UAB.  

 

El PSC de Cerdanyola, d’altra banda, participarà amb 3 persones a la candidatura. Carlos Cordón (29), Antoni Rozas (47) i Rosa Jiménez (58) faran costat a Miquel Iceta en les votacions per a la circumscripció de Barcelona. 

 

Un candidat menys tindrà la CUP. En una posició de força importància, Lluc Vinyes (21) i en una de més testimonial, l’alcalde de Cerdanyola Carles Escolà (63), faran costat al candidat que l’encapçalarà, Carles Riera.

 

El Partit Popular de Cerdanyola, en canvi, només aportarà un polític cerdanyolenc a les llistes. Serà Manuel Buenaño (77), actual president del PP a la ciutat, qui ha tret importància a aquest fet: “que jo vagi a les llistes és simbòlic, ja que des de fa mesos no ocupo cap càrrec en l’adreça del PPC, a excepció de ser el Secretari del Comitè Electoral. Estic per col·laborar i posar el gra de sorra per ajudar a sumar el màxim nombre de vots i diputats”.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: