‘La memòria de l’arbre’ al ‘Cafè amb Lletres’ de la Biblioteca Central de Cerdanyola

by | nov. 20, 2017 | Al Dia

A més de La memòria de l'arbre, Vallès també és autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, entre d'altres.

A més de 'La memòria de l'arbre', Vallès també és autora dels reculls de relats 'L’aeroplà del Raval' (2006), 'Un altre got d’absenta' (2012) i 'El parèntesi més llarg' (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, entre d'altres. | Laura Basagaña (llavorcultural.cat)

 

El “Cafè amb Lletres” de novembre té firma de dona, és intergeneracional i va carregat de sensibilitat, fulles d’arbre i memòria.

 

 

Dijous 23 a les 19:30 h la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola acollirà a Tina Vallès, filòloga de formació i escriptora, traductora i correctora de professió, que presentarà la seva darrera novel·la “La memòria de l’arbre”, guanyadora del 2n premi Anagrama Llibres.

 

 

“La memòria de l’arbre” (Anagrama, 2017) se centra en la construcció i transmissió dels records, a partir de la relació de complicitat nét-avi. Tot comença quan els avis d’en Jan, un nen de 10 anys, van a viure a casa seva, i nét i avi comparteixen llargues passejades i dubtes resolts amb l’ajuda dels arbres. A la novel·la també s’hi pot apreciar el gust de l’autora pels relats breus i les peces curtes en l’estructura de la novel·la, que es composa d’11 capítols amb 11 escenes.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: