‘La memòria de l’arbre’ al ‘Cafè amb Lletres’ de la Biblioteca Central de Cerdanyola

by | nov. 20, 2017 | Al Dia

A més de La memòria de l'arbre, Vallès també és autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, entre d'altres.

A més de 'La memòria de l'arbre', Vallès també és autora dels reculls de relats 'L’aeroplà del Raval' (2006), 'Un altre got d’absenta' (2012) i 'El parèntesi més llarg' (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, entre d'altres. | Laura Basagaña (llavorcultural.cat)

 

El “Cafè amb Lletres” de novembre té firma de dona, és intergeneracional i va carregat de sensibilitat, fulles d’arbre i memòria.

 

 

Dijous 23 a les 19:30 h la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola acollirà a Tina Vallès, filòloga de formació i escriptora, traductora i correctora de professió, que presentarà la seva darrera novel·la “La memòria de l’arbre”, guanyadora del 2n premi Anagrama Llibres.

 

 

“La memòria de l’arbre” (Anagrama, 2017) se centra en la construcció i transmissió dels records, a partir de la relació de complicitat nét-avi. Tot comença quan els avis d’en Jan, un nen de 10 anys, van a viure a casa seva, i nét i avi comparteixen llargues passejades i dubtes resolts amb l’ajuda dels arbres. A la novel·la també s’hi pot apreciar el gust de l’autora pels relats breus i les peces curtes en l’estructura de la novel·la, que es composa d’11 capítols amb 11 escenes.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: