Cartell del cafè-tertúlia
El president del PP català, Xavier García Albiol i el president del PP a Cerdanyola, Manuel Buenaño | PP Cerdanyola

 

 

  

  

  

  

El president del Partit Popular (PP) a Cerdanyola del Vallès, Manuel Buenaño, ha anunciat que el PP de Cerdanyola “iniciarà la precampanya el pròxim 24 de novembre, amb un acte obert a tota la ciutadania i que tindrà la presència de Xavier García Albiol, candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya pel PPC.”

  

  

  

  

Buenaño ha assenyalat que “el format d'acte serà molt semblant al que es va fer durant la precampanya del 2015, quan Albiol va respondre a tot tipus de preguntes dels veïns de Cerdanyola sense passar cap filtre a les mateixes”.

  

  

  

  

El president popular ha assenyalat que “l'acte serà a les 18.45 hores al Bar Mikka, situat en ple centre de Cerdanyola, però que Albiol arribarà molt abans per poder fer una passejada pels carrers i així poder parlar amb aquells veïns que vulguin acostar-se”.

  

  

  

  

Buenaño també ha volgut explicar que “des del Partit Popular de Cerdanyola realitzarem una campanya intensa, on tindrem instal·lada la nostra carpa informativa tots els diumenges a la plaça de l'Abat Oliba i els divendres en els mercats ambulants de Serraparera i Fontetes. En aquestes carpes, estarem acompanyats sempre per un dels candidats que ocupen entre el lloc 2 i 10 de la llista per la província de Barcelona”.

  

  

  

  

El president local ha assenyalat que “són possiblement les eleccions més importants en la història de Catalunya i és per això que volem estar al costat dels veïns de Cerdanyola perquè surtin a votar el proper 21 de desembre de manera massiva”

  

  

  

  

Finalment ha assenyalat que “el lloc (77) que ocupa és més simbòlic que una altra cosa, ja que des de fa mesos no ocupo cap càrrec en l'adreça del PPC a excepció de ser el Secretari del Comitè Electoral. Estic per col·laborar i des del PP de Cerdanyola posarem el nostre gra de sorra per ajudar a sumar el màxim nombre de vots i diputats”.