Cerdanyola s’alçarà contra les violències masclistes el 25-N

by | nov. 21, 2017 | Cerdanyola

 
Diferents cerdanyolencs i cerdanyolenques durant la celebració de l’any passat del 25-N.

Diferents cerdanyolencs i cerdanyolenques durant la celebració de l’any passat del 25-N. | @donescerdanyola

 

 

Fins a 118 dones cerdanyolenques han estat ateses pel Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD), “La Caseta”, el 2017 a Cerdanyola del Vallès.

 

Es tracta d’un equipament específic per a dones que està gestionat pel Programa de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ de la Secció de Drets Civils de l’Ajuntament. En aquest equipament, a més de la seu del programa, s’ubica el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, (SIAD). Múltiples dones n’han fet ús al llarg de l’any i la visibilització de situacions de violència masclista a la ciutat continua sent necessària. Així ho ha considerat l’Ajuntament de Cerdanyola, el Consell de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ, la comissió de participació del Consell de la Gent Gran, el Casal de Joves i diverses entitats de la ciutat, que presentaran un programa d’activitats per dissabte 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes. L’objectiu de les activitats programades és sortir a les places i carrers de Cerdanyola per seguir  treballant contra la violència que sovint segueix formant part de la vida quotidiana.

 

 

Inici del programa, divendres

 

El programa d’aquest any portarà com a nom #ALCEM-NOS i s’iniciarà amb una proposta del Casal de Joves: el Block Party Cerdanyola, una activitat que inclourà concerts, breakdance i graffiti. Es farà el divendres dia 24 de novembre, a partir de les 18 h.

 

Acte central del 25-N

 

L’acte central de la campanya #ALCEM-NOS es farà el dissabte 25 de novembre, a les 11.30 h i a la plaça de l’Abat Oliba, on es narrarà un conte per a infants. En aquest mateix lloc, a les 12.30 h, es realitzarà la performance Alcem-nos, de rebuig a la violència, per part de la comissió del Consell de la Gent Gran. Seguidament es farà la lectura d’un manifest i l’elaboració de llaços contra la violència.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: