Cerdanyola s’alçarà contra les violències masclistes el 25-N

by | nov. 21, 2017 | Cerdanyola

 
Diferents cerdanyolencs i cerdanyolenques durant la celebració de l’any passat del 25-N.

Diferents cerdanyolencs i cerdanyolenques durant la celebració de l’any passat del 25-N. | @donescerdanyola

 

 

Fins a 118 dones cerdanyolenques han estat ateses pel Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD), “La Caseta”, el 2017 a Cerdanyola del Vallès.

 

Es tracta d’un equipament específic per a dones que està gestionat pel Programa de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ de la Secció de Drets Civils de l’Ajuntament. En aquest equipament, a més de la seu del programa, s’ubica el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, (SIAD). Múltiples dones n’han fet ús al llarg de l’any i la visibilització de situacions de violència masclista a la ciutat continua sent necessària. Així ho ha considerat l’Ajuntament de Cerdanyola, el Consell de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ, la comissió de participació del Consell de la Gent Gran, el Casal de Joves i diverses entitats de la ciutat, que presentaran un programa d’activitats per dissabte 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes. L’objectiu de les activitats programades és sortir a les places i carrers de Cerdanyola per seguir  treballant contra la violència que sovint segueix formant part de la vida quotidiana.

 

 

Inici del programa, divendres

 

El programa d’aquest any portarà com a nom #ALCEM-NOS i s’iniciarà amb una proposta del Casal de Joves: el Block Party Cerdanyola, una activitat que inclourà concerts, breakdance i graffiti. Es farà el divendres dia 24 de novembre, a partir de les 18 h.

 

Acte central del 25-N

 

L’acte central de la campanya #ALCEM-NOS es farà el dissabte 25 de novembre, a les 11.30 h i a la plaça de l’Abat Oliba, on es narrarà un conte per a infants. En aquest mateix lloc, a les 12.30 h, es realitzarà la performance Alcem-nos, de rebuig a la violència, per part de la comissió del Consell de la Gent Gran. Seguidament es farà la lectura d’un manifest i l’elaboració de llaços contra la violència.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: