Portes obertes pel 19è aniversari de la Residència, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran

by | nov. 21, 2017 | Al Dia

La celebració de l'any 2016

La celebració de l'any 2016 | Cedida

 

 

La Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès – ubicada a l'avinguda Lesseps, 4 – celebrarà el seu 19è aniversari amb una jornada de portes obertes i diferents activitats.

 

El dia escollit serà el dissabte 25 de novembre amb l'actuació de Gimba – a les 11.30 h – l'espectacle de country AAPPI Country – a les 12 h – i un aperitiu d'aniversari a les 13 h. Mentrestant, d'11 a 12.30 h, hi haurà una visita guiada per la residència.

 

Ja a la tarda, a les 16.30 h, hi haurà l'actuació del grup “La Resi” – a càrrec del grup de treballadores – i un petit concert de piano. A les 17.15 h el grup ANAATH i l'Escola Somnis oferiran espectacles de dansa bollywood i dansa musical. 

 

El fi de festa el marcarà la música del grup Choffers, a les 18 h. Tanmateix, durant tot el dia hi haurà l'exposició i venda de treballs realitzats pels usuaris i usuàries de la Residència, Centre de Dia i socis i sòcies del Casal.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: