S’inunda part de l’escola Xarau per la ruptura d’una conducció d’aigua

by | nov. 21, 2017 | Cerdanyola

Una de les aules afectades

Una de les aules afectades | Cerdanyola.cat

 

 

  

  

La ruptura d'una conducció d'aigua a l'Escola Xarau durant el cap de setmana del 18 i 19 de novembre va provocar que s'inundessin part de les instal·lacions del centre cerdanyolenc. El dilluns 20, a l'hora d'iniciar l'activitat escolar, el personal i el professorat de l'escola es van trobar un edifici inundat a la primera planta i on, a la planta baixa i segons l'Ajuntament, “literalment hi plovia”.

 

 

  

  

Els equips municipals s'hi van desplaçar des del primer moment per veure l'impacte de l'aigua desfermada. En primera instància, els tècnics d'urbanisme van comprovar l'afectació a l'edifici, garantint-ne la seguretat. Posteriorment equips de la brigada municipal i espais públics van procedir a buidar l'aigua, netejar les aules i sales afectades i començar a airejar-les i assecar-les.

 

 

Molt maquinari de l'escola – ordinadors, fotocopiadora i altres màquines – així com mobles, material escolar i produccions dels infants van resultar afectades per l'aigua.

 

  

  

La direcció del centre, junt amb personal d'educació, van recol·locar les classes afectades a altres equipaments de la ciutat com la propera Escola d'Adults l'Alzina, on els infants de 5è i 6è van fer classe el dilluns.

 

 

  

  

El dimarts l'Escola Xarau ha retornat a l'activitat normal, amb els infants resituats a les aules que els pertoquen.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: