S’inunda part de l’escola Xarau per la ruptura d’una conducció d’aigua

by | nov. 21, 2017 | Cerdanyola

Una de les aules afectades

Una de les aules afectades | Cerdanyola.cat

 

 

  

  

La ruptura d'una conducció d'aigua a l'Escola Xarau durant el cap de setmana del 18 i 19 de novembre va provocar que s'inundessin part de les instal·lacions del centre cerdanyolenc. El dilluns 20, a l'hora d'iniciar l'activitat escolar, el personal i el professorat de l'escola es van trobar un edifici inundat a la primera planta i on, a la planta baixa i segons l'Ajuntament, “literalment hi plovia”.

 

 

  

  

Els equips municipals s'hi van desplaçar des del primer moment per veure l'impacte de l'aigua desfermada. En primera instància, els tècnics d'urbanisme van comprovar l'afectació a l'edifici, garantint-ne la seguretat. Posteriorment equips de la brigada municipal i espais públics van procedir a buidar l'aigua, netejar les aules i sales afectades i començar a airejar-les i assecar-les.

 

 

Molt maquinari de l'escola – ordinadors, fotocopiadora i altres màquines – així com mobles, material escolar i produccions dels infants van resultar afectades per l'aigua.

 

  

  

La direcció del centre, junt amb personal d'educació, van recol·locar les classes afectades a altres equipaments de la ciutat com la propera Escola d'Adults l'Alzina, on els infants de 5è i 6è van fer classe el dilluns.

 

 

  

  

El dimarts l'Escola Xarau ha retornat a l'activitat normal, amb els infants resituats a les aules que els pertoquen.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: