La Sala d’Exposicions de la Biblioteca acull una mostra de fotografia de reportatge

by | nov. 21, 2017 | Cerdanyola

La fotografia guanyadora

La fotografia guanyadora | Antonio Aragon Renuncio

 

La Sala d'Exposicions de la Biblioteca Central de Cerdanyola acollirà una exposició fotogràfica de l'Associació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER).

 

L'exposició es podrà veure del 15 de novembre al 12 de desembre i es tracta de l’exposició de les fotografies guanyadores de la 3ª Biennal Internacional A Photo Reporter, concurs on el tema principal és la fotografia de reportatge.

 

A la mostra es poden veure 50 fotografies de dues de les seccions del concurs: reportatge color/monocrom i reportatge col·leccions. El premi absolut d'aquesta edició va ser per Antonio Aragon Renuncio.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: