Bellaterra torna a fer el pessebre vivent a les escalinates de l’església

by | nov. 22, 2017 | Cultura

  

La representació del pessebre vivent, l'any 2016

La representació del pessebre vivent, l'any 2016 | Cedida

 

El Taller de Famílies de la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra està organitzant, per segon any consecutiu, la representació d'un pessebre vivent a les escalinates de l'església de Bellaterra.

 

  

L'actuació serà diumenge 24 de desembre, a les 18 h, just després de la Missa del Pollet. Tanmateix, els assajos començaran el 25 de novembre, a les 18.30 h, al Musical de Bellaterra (carrer de Ramon Llull, 16).

 

Natàlia Gil, la seva coordinadora, ha fet una crida a la participació a tots els veïns de Bellaterra i en especial als més petits. Per Gil “és molt important que recuperem la cultura més pròxima i la transmetem als més joves, que són la llavor del futur”. Pel que fa a la dificultat de l'actuació ha manifestat “l'actuació és més per fer tertúlia i estar junts, les cançons són molt senzilles”. Per participar-hi cal trucar al 676218366, sense data límit d'inscripció.

  

  

Després d'un primer any amb un quadre estàtic del naixement de Jesús, enguany es recitaran poesies i nadales i es farà una representació de diferents oficis. Els infants portaran regals al nen Jesús amb materials fets a la forja, forn o fusta. A més, es cantarà l'Himne de la Verge de la Salut o Himne de Bellaterra, escrit per Frederic Roda Pérez i musicat per mossèn Plàcid Armengol.

 

  

A l'acabar hi haurà xocolata desfeta i coca per tots els assistents, pa de pessic i vi dolç.

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: