L'equip de la farmàcia Marta Caus
 
L'equip de la farmàcia Marta Caus | Cedida

 

  

  

  

Durant el passat mes d'agost, la farmàcia de Bellaterra Marta Caus va estar de remodelació. Un accés més ampli, façana amb molta vistositat, mobles nous, il·luminació acurada, sistema informàtic avançat amb pantalles d'alta resolució i última tecnologia en sistemes d'emmagatzematge. “Vídeo a sota”

  

Per tal de compartir-ho amb tots els bellaterrencs, la farmàcia Marta Caus convoca a tothom a la festa d'inauguració el dijous 23 de novembre. Durant tota la jornada, els assistents tindran obsequis i agradables sorpreses. I serà al capvespre, és a dir, a partir de les 18 h i fins a les 20 h, que s'oferiran uns cupons pel sorteig d'una panera nadalenca. La trobada servirà per ensenyar el nou robot, parlar de les novetats en cosmètica i el 'corner' de productes d'infantils. S'acabarà en un brindis amb un pica pica. Tothom hi és convidat.