[FOTOS] Les fotografies del “sopar nostàlgic” d’alguns bellaterrencs

by | nov. 22, 2017 | Galeries de fotos

Després de sis anys sense veure’s, els auto-anomenats “Amics de Bellaterra” es van retrobar el divendres 17 de novembre al Club Bellaterra. La convocatòria va aplegar a antics estiuejants del barri i a alguns d’altres, encara residents. 

El vincle en comú, el Club Bellaterra, l’únic espai social que actuava com a punt de trobada de tots els bellaterrencs. 

Fins a 34 assitents van gaudir d’un sopar nostàlgic i de record per la Bellaterra de la seva infantesa. Entre ells, Carme Llauradó, Àfrica Llauradó, Alberto Teichman, Glòria Gómez, Teresa Labernia, Jordi Tardós, Rosa Roda, Teresa Gago, Francesc Ramoneda, Mª Jesús Rodríguez, Joaquim Riba, Roser Casas, Jordi Fau, Àlvar Roda, Frederic Roda, Cesc Claramunt, Santi Claramunt, Elisa García-Planas, Mª Antònia García-Planas, Joan García-Planas, Pedro Cladera, Maite Rovira, Jordi Macarulla, Ofe Rigart, Magí Desveus, Enric Escorihuela, Montse Soler, Carles Güell, Anna Marcet i Mayte Simón. 

Vols llegir més…?

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

Aquest mes de juny ha tingut lloc la Festa Major del Turó de Sant Pau organitzada per la seva associació de veïns. Aquest barri, pertanyent a Bellaterra i fent frontera amb el campus de la Universitat Autònoma i la ciutat de Sabadell, va celebrar la seva festa durant el 17, 18 i 19 de juny.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: