[FOTOS] Les fotografies del “sopar nostàlgic” d’alguns bellaterrencs

by | nov. 22, 2017 | Galeries de fotos

Després de sis anys sense veure’s, els auto-anomenats “Amics de Bellaterra” es van retrobar el divendres 17 de novembre al Club Bellaterra. La convocatòria va aplegar a antics estiuejants del barri i a alguns d’altres, encara residents. 

El vincle en comú, el Club Bellaterra, l’únic espai social que actuava com a punt de trobada de tots els bellaterrencs. 

Fins a 34 assitents van gaudir d’un sopar nostàlgic i de record per la Bellaterra de la seva infantesa. Entre ells, Carme Llauradó, Àfrica Llauradó, Alberto Teichman, Glòria Gómez, Teresa Labernia, Jordi Tardós, Rosa Roda, Teresa Gago, Francesc Ramoneda, Mª Jesús Rodríguez, Joaquim Riba, Roser Casas, Jordi Fau, Àlvar Roda, Frederic Roda, Cesc Claramunt, Santi Claramunt, Elisa García-Planas, Mª Antònia García-Planas, Joan García-Planas, Pedro Cladera, Maite Rovira, Jordi Macarulla, Ofe Rigart, Magí Desveus, Enric Escorihuela, Montse Soler, Carles Güell, Anna Marcet i Mayte Simón. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

[FOTOS] Les mimoses de Bellaterra a l’hivern

[FOTOS] Les mimoses de Bellaterra a l’hivern

Molts bellaterrencs les poden veure, passejant o bé amb cotxe. Una espècie exòtica i considerada invasora, però que floreix de forma molt vistosa i amb uns colors ben llampants

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: