[FOTOS] Les fotografies del “sopar nostàlgic” d’alguns bellaterrencs

by | nov. 22, 2017 | Galeries de fotos

Després de sis anys sense veure’s, els auto-anomenats “Amics de Bellaterra” es van retrobar el divendres 17 de novembre al Club Bellaterra. La convocatòria va aplegar a antics estiuejants del barri i a alguns d’altres, encara residents. 

El vincle en comú, el Club Bellaterra, l’únic espai social que actuava com a punt de trobada de tots els bellaterrencs. 

Fins a 34 assitents van gaudir d’un sopar nostàlgic i de record per la Bellaterra de la seva infantesa. Entre ells, Carme Llauradó, Àfrica Llauradó, Alberto Teichman, Glòria Gómez, Teresa Labernia, Jordi Tardós, Rosa Roda, Teresa Gago, Francesc Ramoneda, Mª Jesús Rodríguez, Joaquim Riba, Roser Casas, Jordi Fau, Àlvar Roda, Frederic Roda, Cesc Claramunt, Santi Claramunt, Elisa García-Planas, Mª Antònia García-Planas, Joan García-Planas, Pedro Cladera, Maite Rovira, Jordi Macarulla, Ofe Rigart, Magí Desveus, Enric Escorihuela, Montse Soler, Carles Güell, Anna Marcet i Mayte Simón. 

Vols llegir més…?

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

FOTOS | El diumenge de Festa Major

FOTOS | El diumenge de Festa Major

Per acabar la festa, el matí de diumenge vam gaudir del ball de gegants a la Plaça del Pi acompanyats d’inflables aquàtics per als més petit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: