Comença la construcció del Museu Aeronàutic de Catalunya a l’Aeroport de Sabadell

by | nov. 24, 2017 | Sabadell

aerotendencias.com

aerotendencias.com | Cedida

 

 

L’entitat, que té la seu a l’Aeroport de Sabadell i una delegació al Centre Cultural Aeronàutic del Prat de Llobregat, ha desenvolupat des de la seva creació una sostinguda tasca cultural i formativa, ja que en el seu hangar taller s’han educat diversos centenars de joves en les tècniques de manteniment i recuperació d’aeronaus. Una part aquestes persones van realitzar després la formació de tècnic de manteniment d’aeronaus i treballen en el sector aeronàutic.

 

A mesura que desenvolupava aquesta tasca i posava en marxa, des de 2003, exhibicions a l’Aeroport de Sabadell estàtiques i en vol dels seus avions la major part dels mesos de l’any (tercer diumenge del mes), gestionava poder aixecar a la zona nord de l’aeroport una gran instal·lació que fos el museu de l’aviació de Catalunya, igual que el que hi ha a l’aeroport de Quatre Vents ho és d’Espanya.

 

 

 

 

 

La instal·lació, que ha començat aquest mes a aixecar-se en una parcel·la de 10.500 metres quadrats, que AENA va cedir a FPAC l’any 2000, ha hagut de sortejar nombrosos obstacles administratius amb les administracions local i autonòmica. L’hangar que es construeix ha hagut de passar els últims anys un laboriós procés d’acomodació en els plans urbanístics de Sabadell.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: