Miquel Martí (Moventia): “en comptes de cotxes es comprarà mobilitat”

by | nov. 24, 2017 | Al Dia

M. Martí, a l’esquerra, durant la seva conferència.

M. Martí, a l’esquerra, durant la seva conferència. | A. Pujadas.

 

 

El president de Moventia, Miquel Martí, ha analitzat la situació del sector de l’automoció i el transport públic, els dos sectors on es mou l’empresa. Martí ha explicat la trajectòria de Moventia, amb especial èmfasi en la internacionalització i el futur de la mobilitat, que creu que serà interconnectada, tant entre vehicles com entre aquests i les infraestructures com carreteres o el transport públic.

 

Segons Miquel Martí, des de l’empresa, “allà on hi ha una escletxa i un forat hi volem ser”; per exemple, amb la participació en el projecte de la T-Mobilitat, la futura targeta de transport catalana. Martí assegura que l’aposta tant pública com privada és que aquesta sigui “la targeta de la mobilitat a Catalunya”, i que inclogui tant el transport públic com el privat, amb el pagament de pàrquings o peatges, entre altres.

 

Martí està convençut que “la mobilitat canviarà sí o sí, però no quan ni com”, i ha assegurat que “estem en el millor moment de present però també d’incertesa” per veure com evolucionarà la mobilitat. El president de Moventia apunta a diferents motius pels quals ha de canviar la mobilitat, com la creació de grans ciutats, l’augment de la mobilitat i la insostenibilitat del model actual.

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: