Apareixen estelades pintades a la persiana del local on va parlar Xavier García Albiol

by | nov. 27, 2017 | Cerdanyola

Els propietaris ja han tapat les pintades.

Els propietaris ja han tapat les pintades. | Samu Martínez

 

El matí del 25 de novembre han aparegut estelades de color blanc pintades a la persiana del local cerdanyolenc “Mikka”, on va dur-se a terme el cafè-tertúlia amb el candidat a president de la Generalitat de Catalunya, Xavier Garcia Albiol. Tan bon punt s'han adonat de l'acte vandàlic, els propietaris de l'establiment, Luis Moreno i Andreu Martínez, s'han encarregat de tapar-ho.

 

Luís Moreno, un dels propietaris, ha declarat al TOT que durant la setmana ja havien rebut algun missatge per xarxes socials de gent que amenaçava amb no tornar al local si es realitzava l'acte amb l'exalcalde de Badalona. No obstant això, Moreno assegura que no li “preocupen aquest tipus d'amenaces i que estan tranquils, encara no és plat de bon gust“.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: