El cerdanyolenc Xavi Olivé, nou president de PIMEComerç Vallès Occidental

by | nov. 27, 2017 | Cerdanyola

El nou president de PIMEComerç Vallès Occidental, Xavi Olivé

El nou president de PIMEComerç Vallès Occidental, Xavi Olivé | Cedida

 

Xavi Olivé ha estat escollit recentment president de PIMEComerç Vallès Occidental. El nou president, fotògraf de professió i que regenta un estudi a Cerdanyola del Vallès, presideix també l’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis, que va néixer el 2014 de la suma de quatre associacions del municipi.

 

Xavi Olivé afirma que entoma la representació de PIMEComerç al territori com “un repte que és també un veritable plaer”. Afegeix que “espero seguir l’estela de l’anterior president, Jaume Maranges, i resumeix els principals objectius del seu nou càrrec: “la meva intenció és continuar posant en valor, i preservant, el model de comerç de proximitat; i també seguir treballant per les associacions de comerciants associades a PIMEComerç Vallès Occidental, mirant, a més, d’aconseguir incrementar l’actual nombre d’associats”.

 

PIMEComerç Vallès Occidental representa i defensa els interessos dels socis col·lectius de PIMEComerç a la comarca.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: