Cigronets menuts estofats amb tallarines de sípia i carxofes

by | nov. 27, 2017 | Pa Amb Oli

cigrons

 

 

 

La recepta del Ristol de Viladecavalls

 

  1. Cocció del cigronets: deixarem en remull durant 12 hores els cigronets amb aigua
  2. Courem els cigronets amb una fulla de llorer, una ceba, i mig cap d’alls, amb aigua mineral calenta..
  3. Netejarem la sípia. Separarem la melsa i aprofitarem la tinta
  4. Tallar la sípia a fines làmines en forma de tallarines
  5. Pelar les carxofes deixant només els cors nets. Tallar-los en fines làmines i fregir-los en abundant oli
  6. Afegim el romesco amb els cigronets, la melsa i la tinta durant 5 minuts.
  7. Posarem sal i pebre
  8. Saltegem les tallarines de sípia amb una mica d’all i julivert 
  9. Posarem els cigronets estofats en un plat soper amb les xips de carxofes i afegirem les tallarines de sípia saltejades per sobre
  10. Decorem a la nostra manera
  11. Es pot acompanyar amb una mica d’all-i-oli.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: