El CIAC, el novembre de 2017
El CIAC, el novembre de 2017 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El CIAC (Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola) ha començat un nou curs amb la seva constitució. 130 alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO han estat escollits pels seus companys i companyes per a representar-los. La regidora d'Educació, Elvi Vila, va presidir la sessió plenària i va fer la primera petició als consellers i conselleres; els va encarregar en nom de l'Alcalde, fer la rebuda dels Reis d'Orient.

 

Per dur a terme aquesta tasca, el Consell va crear la comissió 'Cavalcada de Reis'. Els consellers i conselleres que formen part d'aquesta organitzaran la rebuda als Reis d'Orient. També està previst que elaborin una invitació per a l'alumnat de 6è de primària convidant-los a participar a la Cavalcada amb uns fanalets custodiant els Reis.

 

Durant el Consell també es van crear dues comissions més: 'Fonts i parc Cordelles: triem' i 'Secundària… treballem plegats'.

 

Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola

 

El CIAC és un òrgan on els infants poden exercir el seu dret a participar, a pensar, a reflexionar, a dialogar i a fer propostes sobre aspectes que formen part de la seva vida quotidiana a la ciutat i on poden proposar accions concretes per transformar-la.