El Consell d’Infants i Adolescents enceta un nou curs

by | nov. 27, 2017 | Cerdanyola

El CIAC, el novembre de 2017

El CIAC, el novembre de 2017 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El CIAC (Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola) ha començat un nou curs amb la seva constitució. 130 alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO han estat escollits pels seus companys i companyes per a representar-los. La regidora d'Educació, Elvi Vila, va presidir la sessió plenària i va fer la primera petició als consellers i conselleres; els va encarregar en nom de l'Alcalde, fer la rebuda dels Reis d'Orient.

 

Per dur a terme aquesta tasca, el Consell va crear la comissió 'Cavalcada de Reis'. Els consellers i conselleres que formen part d'aquesta organitzaran la rebuda als Reis d'Orient. També està previst que elaborin una invitació per a l'alumnat de 6è de primària convidant-los a participar a la Cavalcada amb uns fanalets custodiant els Reis.

 

Durant el Consell també es van crear dues comissions més: 'Fonts i parc Cordelles: triem' i 'Secundària… treballem plegats'.

 

Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola

 

El CIAC és un òrgan on els infants poden exercir el seu dret a participar, a pensar, a reflexionar, a dialogar i a fer propostes sobre aspectes que formen part de la seva vida quotidiana a la ciutat i on poden proposar accions concretes per transformar-la.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: