El Consell d’Infants i Adolescents enceta un nou curs

by | nov. 27, 2017 | Cerdanyola

El CIAC, el novembre de 2017

El CIAC, el novembre de 2017 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El CIAC (Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola) ha començat un nou curs amb la seva constitució. 130 alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO han estat escollits pels seus companys i companyes per a representar-los. La regidora d'Educació, Elvi Vila, va presidir la sessió plenària i va fer la primera petició als consellers i conselleres; els va encarregar en nom de l'Alcalde, fer la rebuda dels Reis d'Orient.

 

Per dur a terme aquesta tasca, el Consell va crear la comissió 'Cavalcada de Reis'. Els consellers i conselleres que formen part d'aquesta organitzaran la rebuda als Reis d'Orient. També està previst que elaborin una invitació per a l'alumnat de 6è de primària convidant-los a participar a la Cavalcada amb uns fanalets custodiant els Reis.

 

Durant el Consell també es van crear dues comissions més: 'Fonts i parc Cordelles: triem' i 'Secundària… treballem plegats'.

 

Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola

 

El CIAC és un òrgan on els infants poden exercir el seu dret a participar, a pensar, a reflexionar, a dialogar i a fer propostes sobre aspectes que formen part de la seva vida quotidiana a la ciutat i on poden proposar accions concretes per transformar-la.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: