El Consell d’Infants i Adolescents enceta un nou curs

by | nov. 27, 2017 | Cerdanyola

El CIAC, el novembre de 2017

El CIAC, el novembre de 2017 | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

El CIAC (Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola) ha començat un nou curs amb la seva constitució. 130 alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO han estat escollits pels seus companys i companyes per a representar-los. La regidora d'Educació, Elvi Vila, va presidir la sessió plenària i va fer la primera petició als consellers i conselleres; els va encarregar en nom de l'Alcalde, fer la rebuda dels Reis d'Orient.

 

Per dur a terme aquesta tasca, el Consell va crear la comissió 'Cavalcada de Reis'. Els consellers i conselleres que formen part d'aquesta organitzaran la rebuda als Reis d'Orient. També està previst que elaborin una invitació per a l'alumnat de 6è de primària convidant-los a participar a la Cavalcada amb uns fanalets custodiant els Reis.

 

Durant el Consell també es van crear dues comissions més: 'Fonts i parc Cordelles: triem' i 'Secundària… treballem plegats'.

 

Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola

 

El CIAC és un òrgan on els infants poden exercir el seu dret a participar, a pensar, a reflexionar, a dialogar i a fer propostes sobre aspectes que formen part de la seva vida quotidiana a la ciutat i on poden proposar accions concretes per transformar-la.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: