Torna la Pista de gel al Parc Xarau

by | nov. 27, 2017 | Cerdanyola

La pista de gel s'instal·larà al Parc Xarau d'1 de desembre a 7 de gener, i obrirà de 10 del matí a 10 de la nit

La pista de gel s'instal·larà al Parc Xarau d'1 de desembre a 7 de gener, i obrirà de 10 del matí a 10 de la nit | Cerdanyola Comerç i Serveis

 

Els cerdanyolencs i les cedanyolenques tornaran a patinar sobre gel aquest Nadal. Per quart any consecutiu, s'instal·larà al Parc Xarau una pista de gel de 300 metres quadrats que estarà en funcionament de l'1 de desembre a 7 de gener, amb horari d'obertura de 10 del matí a 10 del vespre.

 

 

El preu de l'entrada per petits i grans serà de 5 euros, però tal com es va fer l'any passat, els comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis -entitat organitzadora- repartiran tiquets 2×1 per cada compra que es realitzi als seus establiments, buscant així incentivar el comerç local.

 

 

Com a novetat d'aquesta campanya de Nadal, el president de Cerdanyola Comerç i Serveis Xavier Olivé ha informat a cerdanyola.info que el 22 de desembre es durà a terme l'activitat “El comerç posa música al Nadal“.

 

 

Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, i consistirà en una desfilada de música i dansa des de 3 punts diferents de la ciutat que convergiran en la plaça de l'Abat Oliba.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: