La pista de gel s'instal·larà al Parc Xarau d'1 de desembre a 7 de gener, i obrirà de 10 del matí a 10 de la nit
La pista de gel s'instal·larà al Parc Xarau d'1 de desembre a 7 de gener, i obrirà de 10 del matí a 10 de la nit | Cerdanyola Comerç i Serveis

 

Els cerdanyolencs i les cedanyolenques tornaran a patinar sobre gel aquest Nadal. Per quart any consecutiu, s'instal·larà al Parc Xarau una pista de gel de 300 metres quadrats que estarà en funcionament de l'1 de desembre a 7 de gener, amb horari d'obertura de 10 del matí a 10 del vespre.

 

 

El preu de l'entrada per petits i grans serà de 5 euros, però tal com es va fer l'any passat, els comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis -entitat organitzadora- repartiran tiquets 2×1 per cada compra que es realitzi als seus establiments, buscant així incentivar el comerç local.

 

 

Com a novetat d'aquesta campanya de Nadal, el president de Cerdanyola Comerç i Serveis Xavier Olivé ha informat a cerdanyola.info que el 22 de desembre es durà a terme l'activitat “El comerç posa música al Nadal“.

 

 

Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, i consistirà en una desfilada de música i dansa des de 3 punts diferents de la ciutat que convergiran en la plaça de l'Abat Oliba.