Facebook activa l’eina que ensenya a identificar les notícies falses

by | nov. 28, 2017 | Sense categoria

Facebook ha anunciat que des de dijous torna a estar visible l'eina educacional que ajuda les persones a prendre decisions més informades sobre el que llegeixen i comparteixen.

 

  

  

Aquesta eina forma part del compromís de la companyia per combatre les notícies falses a la xarxa social. La difusió d'aquest tipus de notícies resulta “nociva per a la comunitat” i “contribueix al fet que el món estigui menys informat”, com ha explicat Facebook en un comunicat.

 

 

  

  

L'eina educacional apareixerà en la part superior de la secció de notícies durant diversos dies per a les persones que utilitzen Facebook a Espanya. En ella, els usuaris podran trobar informació i recursos, així com consells per aprendre a identificar notícies falses.

 

 

  

  

Facebook ha centrat la seva lluita contra la desinformació i les notícies falses en tres àrees: acabar amb els incentius econòmics, desenvolupar nous productes per frenar la seva difusió i ajudar la gent a prendre decisions més informades quan es trobin una notícia falsa.

  

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

Que BellaterraDiari sigui un espai de debat, la principal demanda dels socis

El divendres 23 de juliol es va celebrar la 6a Trobada de socis i sòcies de BellaterraDiari, que va tenir lloc a la Font de la Bonaigua i on hi van assistir un total de 13 veïns i veïnes . Vam aprofitar l’ocasió per fer un repàs de l’actualitat bellaterrenca dels darrers 6 mesos – des que es va fer la darrera trobada-

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses

Els bars i restaurants no hauran de pagar la taxa de terrasses per aquest any 2021. Una mesura que ha pres l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, igual que ho han fet altres ajuntaments de Catalunya, per ajudar a la restauració a revertir els efectes provocats per la pandèmia

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: