Toni Morral: “Junts per Catalunya no és una candidatura de partit, és una candidatura de país”

by | nov. 28, 2017 | Al Dia

Representants del PDeCAT Cerdanyola i l'exalcalde i candidat per Junts per Catalunya, Antoni Morral, al carrer de Sant Ramon

Representants del PDeCAT Cerdanyola i l'exalcalde i candidat per Junts per Catalunya, Antoni Morral, al carrer de Sant Ramon | Samu Martínez

 

 

Antoni Morral, qui va ser alcalde de Cerdanyola del Vallès entre el 2003 i 2009 i actual número 18 de la candidatura de Junts per Catalunya, encapçalada per Carles Puigdemont, ha parlat sobre les eleccions i la seva candidatura durant una roda de premsa convocada el dilluns 27 a les 12 h al Bar Grau de Cerdanyola.

 

 

L'ex d'ICV ha explicat que “la candidatura de Junts per Catalunya és una candidatura de país i no de partit”. A més ha valorat molt positivament el fet que la candidatura del partit sigui tan “transversal” i que s'hagin buscat persones que “representin a totes les parts de la societat catalana”. D'altra banda, ha agraït la generositat dels membres del PDeCAT a l'hora de posar totes les facilitats a Puigdemont per confeccionar la llista prescindint de molts membres del partit.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: