BellaterraDiari participa a les jornades de mitjans de proximitat de l’AMIC

by | nov. 29, 2017 | Al Dia

El president de l'AMIC, Ramon Grau, al centre, durant la jornada

El president de l'AMIC, Ramon Grau, al centre, durant la jornada | AMIC

 

 

BellaterraDiari va participar a les jornades de debat organitzades per L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), el 21 de novembre, a l'edifici de La Pedrera de Barcelona. 

 

Es tracta deles sisenes jornades internacionals de mitjans de proximitat. Més de 300 persones van seguir la trobada en què es van mostrar experiències de mitjans de comunicació locals d'arreu del món per “preveure” les tendències que poden arribar a Catalunya en un futur.

 

Després d'haver viscut una crisi econòmica i una en el model de negoci, els associats de l'entitat han conegut experiències “exitoses” de mitjans de proximitat americans, anglesos o dels països nòrdics per trobar “respostes” davant dels dubtes que generen els canvis tecnològics. “Tenim una força important amb el coneixement del territori i ara l'hem d'aprofitar per veure com es pot traslladar a les noves tendències“, ha assegurat el president de l'AMIC i president de Totmedia, Ramon Grau.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: