El govern de Cerdanyola suspèn les negociacions del nou conveni amb l’EMD Bellaterra

by | nov. 29, 2017 | Política

L'edifici del tren, un tret característic de Bellaterra

L'edifici del tren, un tret característic de Bellaterra | Cedida

 

 

Després dels fets ocorreguts durant el desenvolupament d'un acte públic sobre seguretat a Bellaterra, el govern municipal de Cerdanyola ha emès un comunicat en el que considera que “l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra no està actuant amb lleialtat institucional”.

 

El passat 23 de novembre, l'EMD de Bellaterra va convocar al veïnat a una reunió sobre seguretat ciutadana. A aquest acte hi van assistir la regidora de relacions institucionals amb l'EMD de Bellaterra, Laura Benseny, la regidora de seguretat, Contxi Haro i els caps dels cossos de la Policia Local i Mossos d'Esquadra.

 

Cinc dies després, el 28 de novembre, l'Ajuntament ha emès un comunicat en el que afirma que “tant per part del president, com per part de membres del govern de l'EMD de Bellaterra, es van fer afirmacions que no corresponen a la realitat amb un to i unes actituds poc adequades“.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: