El govern de Cerdanyola suspèn les negociacions del nou conveni amb l’EMD Bellaterra

by | nov. 29, 2017 | Política

L'edifici del tren, un tret característic de Bellaterra

L'edifici del tren, un tret característic de Bellaterra | Cedida

 

 

Després dels fets ocorreguts durant el desenvolupament d'un acte públic sobre seguretat a Bellaterra, el govern municipal de Cerdanyola ha emès un comunicat en el que considera que “l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra no està actuant amb lleialtat institucional”.

 

El passat 23 de novembre, l'EMD de Bellaterra va convocar al veïnat a una reunió sobre seguretat ciutadana. A aquest acte hi van assistir la regidora de relacions institucionals amb l'EMD de Bellaterra, Laura Benseny, la regidora de seguretat, Contxi Haro i els caps dels cossos de la Policia Local i Mossos d'Esquadra.

 

Cinc dies després, el 28 de novembre, l'Ajuntament ha emès un comunicat en el que afirma que “tant per part del president, com per part de membres del govern de l'EMD de Bellaterra, es van fer afirmacions que no corresponen a la realitat amb un to i unes actituds poc adequades“.

 

Vols llegir més…?

Aprovat amb desacord el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest any 2022

Aprovat amb desacord el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest any 2022

A data 3 d’octubre de 2022 va quedar aprovat el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest mateix any 2022. Es tracta d’un model simplificat de comptabilitat que han d’aplicar els municipis que no superen els 3 milions d’euros a gestionar. En el cas de l’EMD de Bellaterra, el pressupost a gestionar aquest any sumarà la xifra de 875.818 euros.

Ple extraordinari i presencial per aprovar els comptes de l’EMD 2021 i 2022

Ple extraordinari i presencial per aprovar els comptes de l’EMD 2021 i 2022

El president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik, ha convocat per aquest dilluns 3 d’octubre a les 20 hores, un ple extraordinari de l’entitat bellaterrenca. Els objectius, aprovar els comptes de l’any 2021, renovar la línia de crèdit fins el 2023 i aprovar el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest 2022 que estem a punt d’acabar.

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: