L’EMD de Bellaterra convoca una Junta de Veïns extraordinària per diferents qüestions

by | nov. 29, 2017 | Política

a

 

 

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra ha convocat una Junta de Veïns extraordinària per divendres 1 de Desembre. L'acte se celebrarà a la sala gran del Centre Cívic, a les 18 h, i com sempre és obert al públic.

 

Dins l'ordre del dia es validarà l'acord sobre l'adjudicació de serveis pel manteniment de terrenys de titularitat pública – vials, equipaments, zones verdes i camins públics – així com actes públics de l'EMD.

 

També es portarà a aprovació la classificació dels licitadors pel contracte de serveis de comunicació i administració de l'EMD. Un pas més en els primers processos de contractació de l'EMD. 

 

Tanmateix, es presentarà una proposta perquè la carretera que travessa Bellaterra, la BV1414 – i que és propietat de la Diputació de Barcelona – se cedeixi a l'Ajuntament de Cerdanyola. Per últim es presentarà una proposta inicial per redactar un Reglament Orgànic de l'EMD.

 

 

  

  

En acabar l'acte, tots aquells veïns que ho desitgin, podran presentar verbalment les seves reclamacions i suggeriments.

 

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: