a

 

 

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra ha convocat una Junta de Veïns extraordinària per divendres 1 de Desembre. L'acte se celebrarà a la sala gran del Centre Cívic, a les 18 h, i com sempre és obert al públic.

 

Dins l'ordre del dia es validarà l'acord sobre l'adjudicació de serveis pel manteniment de terrenys de titularitat pública – vials, equipaments, zones verdes i camins públics – així com actes públics de l'EMD.

 

També es portarà a aprovació la classificació dels licitadors pel contracte de serveis de comunicació i administració de l'EMD. Un pas més en els primers processos de contractació de l'EMD. 

 

Tanmateix, es presentarà una proposta perquè la carretera que travessa Bellaterra, la BV1414 – i que és propietat de la Diputació de Barcelona – se cedeixi a l'Ajuntament de Cerdanyola. Per últim es presentarà una proposta inicial per redactar un Reglament Orgànic de l'EMD.

 

 

  

  

En acabar l'acte, tots aquells veïns que ho desitgin, podran presentar verbalment les seves reclamacions i suggeriments.