Els Pirates de Bellaterra tocaran en un concert per La Marató

by | nov. 29, 2017 | Cultura

b

 

 

  

  

  

El grup musical bellaterrenc 'Els Pirates de Bellaterra' oferiran el seu repertori d'havaneres l'1 de desembre a l'escola de música i conservatori El Musical de Bellaterra (C/ Ramon Llull, 16). El concert estarà dedicat a la Marató de TV3 i la recaptació es destinarà íntegrament per aquesta iniciativa. En aquesta edició, la Marató va destinada a la investigació per lluitar contra les 'Malalties Infeccioses'.

 

  

 

  

f

 

 

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: