Com fer brillar el teu cabell Foto: tocatacon

 

 

 

 

BRILLA AMB EL TEU CABELL

 

 

El cabell es converteix en una de les principals fonts de preocupació per a moltes persones dones: el seu estil, el seu tall, el seu color, les seves atencions. Si vols conèixer millor els secrets per tenir cura del teu cabell i que llueixi radiant i, sobretot sa, t'oferim un seguit de consells.

 

 

Què hem de fer per tenir un cabell més fort? És molt important una bona alimentació, sobretot verdures i sucs. És una injecció directa a l'arrel del cabell. També és important utilitzar productes adequats; trobar l'equilibri és el perfecte.

 

És fonamental anar al teu perruquer perquè t'avaluï l'estat del teu cabell i cuir cabellut; així podrà recomanar-te el producte més adequat per a cada situació i dir-te quan és convenient canviar.

 

 

Com cal cuidar el cabell gras? I el sec? S'entén com a cabell gras aquell que segrega un excés de sèu. Regular aquesta secreció no és fàcil, però hi ha xampús específics que eliminen tal excés. Per al sec hi ha xampús nutritius, mascaretes com les de Kevin Murphy, cremes, etc. i tractaments més intensius.

 

 

Cada quant temps cal rentar-se els cabells? És dolent fer-ho cada dia o depèn del tipus de cabell? Els cabells secs, cada 3 o 4 dies, aplicant sempre productes nutritius després del xampú. Els grassos, cada 1 o 2 dies amb un xampú apropiat i suau, ja que si no podria ser perjudicial fer-ho amb tanta freqüència.

 

 

El cabell encrespat o arrissat és un mal de cap per a moltes persones Què cal fer? Hi ha 2 opcions: la primera, és treure partit dels rinxols aplicant-hi un bon producte. I la segona, és allisar amb raspall suaument, i polir amb la planxa aplicant cremes específiques que allisin la cutícula.

 

 

El tall també és important per fer ressaltar la bellesa del cabell. Com podem triar el que quedi millor? Fent un bon assessorament d'imatge, tenir en compte la textura natural del cabell, les proporcions corporals i facials, l'estil de vida i la practicitat que ens pugui aportar.

 

 

Moltes persones opten pel tint o les metxes. Quines precaucions cal tenir perquè no danyin el nostre cabell? La qualitat del tint o de la decoloració és fonamental, però sobretot un bon diagnòstic sempre serà el més important. I bons productes com per exemple Montibello.

 

 

Quina és la millor manera de cuidar el cuir cabellut? Protegint de qualsevol agressió externa i tractant-lo amb productes específics per a cada cas. Un cabell sa comença per un cuir cabellut sa.

 

 

Quin producte de cura del cabell no pot faltar en el nostre necessaire? Una bona crema texturitzant sense aclarir a força de proteïnes sempre garantirà una major resistència.

 

 

L'equip d'Estilistes Teresa Romero sempre pensem que utilitzant qualitat s'obtenen millors resultats.

 

 

En els nostres salons de perruqueria fem servir productes que garanteixen la cura del teu cabell i compromesos sempre amb el medi ambient.