La Unió de Veïns presenta “Les Pautes del Nou model urbà per Bellaterra”

by | nov. 29, 2017 | Al Dia

L'edifici de l'Hostal Sant Pancraç, icònic a Bellaterra

L'edifici de l'Hostal Sant Pancraç, icònic a Bellaterra | Cedida

 

 

La Unió de Veïns de Bellaterra celebrarà aquest dijous 30 l'assemblea ordinària de l'entitat. Abans, però, a les 19.30 h es farà la presentació del document que han estat elaborant sota el títol ““Pautes del Nou model urbà per Bellaterra, proposat per la Unió de Veïns”. Un document elaborat a partir de l’estudi Diagnòstic de l’any passat, que es vol presentar a les institucions governamentals oportunes per reclamar suports i ajudes. 

 

L'associació ha convidat a tots els bellaterrencs a assistir a la presentació, que tindrà lloc, dijous 30 de novembre, a les 19.30 h, a l'Auditori Nou de l'Escola Ramon Fuster (Carrer Escultor Vallmitjana, 9)

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: