Elisalex Lowenstein, marquesa de Cerdanyola: “Mary’s Meals és una obra que m’ha robat el cor”

by | nov. 30, 2017 | Cerdanyola

Elisalex lowenstein

 

 

  

Elisalex Lowenstein és marquesa de Cerdanyola, viuda de Trenor de Cerdanyola, un dels pocs títols nobiliaris que es mantenen lligats a un poble des del segle XII. Gairebé fa 20 anys que viu a Cerdanyola i el divendres 24 de novembre va obrir les portes del Castell de Sant Marçal per celebrar un concert solidari en benefici l'ONG Mary's Meals.

 

 

  

  

Què és Mary's Meals?

 

 

  

Mary's Meals és una ONG – registrada com a fundació a Espanya – que dóna menjar a infants en situacions molt greus de fam crònica. Això ho fa des de les seves escoles i implica a les comunitats locals perquè siguin ells qui ho coordinin. Mary's Meals és aliment. Una solució senzilla a la fam, que considerem que és la pedra angular perquè els infants puguin estudiar després.

 

 

  

  

Com es va fundar?

 

 

  

Va néixer fa més de 25 anys en mans de l'escocès Magnus Macfarlane Barrows. El punt de sortida va ser durant la Guerra dels Balcans en la qual Macfarlane Barrows va estar ajudant en diversos projectes d'ajuda humanitària. El 2002 va arribar a Malawi i va conèixer un infant que li va dir: “el meu somni és menjar suficient per poder arribar a estudiar”. Va ser llavors quan es va donar compte de la importància de l'arribada d'aliments a les escoles. Actualment en aquest país alimentem al 30% de la població escolaritzada de primària.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: