Elisalex Lowenstein, marquesa de Cerdanyola: “Mary’s Meals és una obra que m’ha robat el cor”

by | nov. 30, 2017 | Cerdanyola

Elisalex lowenstein

 

 

  

Elisalex Lowenstein és marquesa de Cerdanyola, viuda de Trenor de Cerdanyola, un dels pocs títols nobiliaris que es mantenen lligats a un poble des del segle XII. Gairebé fa 20 anys que viu a Cerdanyola i el divendres 24 de novembre va obrir les portes del Castell de Sant Marçal per celebrar un concert solidari en benefici l'ONG Mary's Meals.

 

 

  

  

Què és Mary's Meals?

 

 

  

Mary's Meals és una ONG – registrada com a fundació a Espanya – que dóna menjar a infants en situacions molt greus de fam crònica. Això ho fa des de les seves escoles i implica a les comunitats locals perquè siguin ells qui ho coordinin. Mary's Meals és aliment. Una solució senzilla a la fam, que considerem que és la pedra angular perquè els infants puguin estudiar després.

 

 

  

  

Com es va fundar?

 

 

  

Va néixer fa més de 25 anys en mans de l'escocès Magnus Macfarlane Barrows. El punt de sortida va ser durant la Guerra dels Balcans en la qual Macfarlane Barrows va estar ajudant en diversos projectes d'ajuda humanitària. El 2002 va arribar a Malawi i va conèixer un infant que li va dir: “el meu somni és menjar suficient per poder arribar a estudiar”. Va ser llavors quan es va donar compte de la importància de l'arribada d'aliments a les escoles. Actualment en aquest país alimentem al 30% de la població escolaritzada de primària.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: