Fets i no paraules, era el que volíem sentir les més de 200 persones que vam assistir a la reunió de l'EMD, Ajuntament de Cerdanyola, Mossos i Policia Local.

Com sempre, paraules, paraules fins a fer perdre la paciència, a tal punt que una part important de les més de 200 persones marxessin, avorrides, fastiguejades, de tenir la sensació que tan sols som bons per a pagar.

Paraules d'una veïna, A QUI VAN ENTRAR que en demanar a la Regidora de Seguretat com és sentiria si hagués estat al seu lloc, va provocar que la Regidora que va estar tota la reunió amb un somriure despectiu, que els que érem asseguts davant ho vam veure perfectament, se sentís ofesa i deixes la reunió.

Fa 43 anys que treballo al món comercial, “siiiii” aquests que tanquem negocis parlant i MAI, MAI DE LA VIDA he deixat una reunió…. Tenen prebendes els treballadors públics? Se'ls hi paga amb els meus imposts, per tant, … sóc el seu cap?
Si fos així, no és una persona apta per la seva actitud, per tant…..
Avui llegeixo amb sorpresa que el govern de Cerdanyola ha suspès les negociacions del nou Conveni…….
En quin mon viviu? Ens voleu castigar? O és un “ara m'enfado i no respiro”.
JA N'HI HA PROU!

Mai heu tingut ganes d'arreglar res, heu bolcat tota la porqueria que heu volgut cap a l'EMD, heu culpat de tot als bellaterrencs i ara que els veïns han vist on era el problema no sabeu per on sortir, oi?
Ens haurien de sentir ofesos també els bellaterrencs per les paraules que podreu sentir en aquest link: https://www.youtube.com/watch?v=sYZ6g5FIqlM

Si per lleialtat enteneu que hem de “callar i pagar” penso que no aneu gens bé.
Potser també nosaltres ens hauríem d'enfadar i no pagar l'IBI, tallar les carreteres, posar una cadena al Camí Antic, fer un cos de Somatén per sentir-nos protegits i un llarg etcètera.

Deixeu-vos d'embolicar la troca, poseu fil a l'agulla i arregleu d'una vegada els problemes que tenim a Bellaterra.
En cas contrari, us convido a treure de l'Escut de Cerdanyola la banda on diu FACTA