La Universitat Popular organitza “Cartellisme. Anàlisi i creació de cartells”

by | nov. 30, 2017 | Al Dia

Imatge d'arxiu d'una dissenyadora treballant

Imatge d'arxiu d'una dissenyadora treballant | internetmarketingland.com

 

De nou, la Universitat Popular de Cerdanyola (UPcdv) proposa una activitat teòrico-pràctica que en aquesta ocasió incideix en el coneixement i obtenció de recursos en l'àmbit del cartellisme. Serà el pròxim 30 de novembre, a les 19.15 h, al Casal de Joves de Cerdanyola i sota el títol “Cartellisme. Anàlisi i creació de cartells”.

 

Per a aquesta activitat han convidat al col·lectiu Momo, creatius locals, que guiaran la sessió a l'hora d'obtenir eines i recursos per a la creació en aquest àmbit.

 

Partint de la visualització de cartells i l'anàlisi d'aquests, vol descobrir aquest fet comunicatiu, mostrant la seva capacitat per reclamar l'atenció sobre allò que vol anunciar, comunicar, mostrar.

 

A partir de cartells importants de la història, la seva significació en moments concrets i la seva evolució, analitzarem quins són els trets definitoris d'un cartell per, posteriorment, entrar en les produccions actuals i descobrirem quins són els elements necessaris a l'hora de dissenyar un cartell “atractiu” que assoleixi l'objectiu de traslladar el missatge que pretén.

 

Cartell de l'acte

Cartell de l'acte | Cedit

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: