La Universitat Popular organitza “Cartellisme. Anàlisi i creació de cartells”

by | nov. 30, 2017 | Al Dia

Imatge d'arxiu d'una dissenyadora treballant

Imatge d'arxiu d'una dissenyadora treballant | internetmarketingland.com

 

De nou, la Universitat Popular de Cerdanyola (UPcdv) proposa una activitat teòrico-pràctica que en aquesta ocasió incideix en el coneixement i obtenció de recursos en l'àmbit del cartellisme. Serà el pròxim 30 de novembre, a les 19.15 h, al Casal de Joves de Cerdanyola i sota el títol “Cartellisme. Anàlisi i creació de cartells”.

 

Per a aquesta activitat han convidat al col·lectiu Momo, creatius locals, que guiaran la sessió a l'hora d'obtenir eines i recursos per a la creació en aquest àmbit.

 

Partint de la visualització de cartells i l'anàlisi d'aquests, vol descobrir aquest fet comunicatiu, mostrant la seva capacitat per reclamar l'atenció sobre allò que vol anunciar, comunicar, mostrar.

 

A partir de cartells importants de la història, la seva significació en moments concrets i la seva evolució, analitzarem quins són els trets definitoris d'un cartell per, posteriorment, entrar en les produccions actuals i descobrirem quins són els elements necessaris a l'hora de dissenyar un cartell “atractiu” que assoleixi l'objectiu de traslladar el missatge que pretén.

 

Cartell de l'acte

Cartell de l'acte | Cedit

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: