Amic Amiant celebra el seu 3r aniversari amb concerts a Barcelona i Cerdanyola

by | des. 6, 2017 | Al Dia

Cartell de la festa

Cartell de la festa | Cedit

 

 

L’associació de músics Amic Amiant, de Cerdanyola del Vallès, celebra el seu tercer aniversari per partida doble, amb dos concerts programats per als dies 7 i 8 de desembre a Barcelona i Cerdanyola respectivament.

 

Després de l'èxit de la segona edició del festival Amic Fest el passat mes de maig, el col·lectiu pretén continuar deixant marca a l’escena emergent catalana amb els concerts de Vetviolet, Bruises i Opatov a la Sala BeGood (Marina), als que s’afegiran els Medalla el dia següent, a la Sala Circus de Cerdanyola.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: