Amic Amiant celebra el seu 3r aniversari amb concerts a Barcelona i Cerdanyola

by | des. 6, 2017 | Al Dia

Cartell de la festa

Cartell de la festa | Cedit

 

 

L’associació de músics Amic Amiant, de Cerdanyola del Vallès, celebra el seu tercer aniversari per partida doble, amb dos concerts programats per als dies 7 i 8 de desembre a Barcelona i Cerdanyola respectivament.

 

Després de l'èxit de la segona edició del festival Amic Fest el passat mes de maig, el col·lectiu pretén continuar deixant marca a l’escena emergent catalana amb els concerts de Vetviolet, Bruises i Opatov a la Sala BeGood (Marina), als que s’afegiran els Medalla el dia següent, a la Sala Circus de Cerdanyola.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: