Clàudia Borràs del CP Cerdanyola s’enduu la copa catalana de patinatge artístic

by | des. 6, 2017 | Al Dia

La patinadora i l'entrenador a Girona

La patinadora i l'entrenador a Girona | CP Cerdanyola

 

La recent campiona de la copa Barcelona del mes d’octubre, Clàudia Borras, va repetir victòria i va guanyar la copa catalana el passat cap de setmana a Vidreres (Girona), amb gairebé quatre punts d’avantatge sobre la segona classificada.

 

La patinadora del club patinatge Cerdanyola està realitzant un excel·lent final de temporada i el seu entrenador, Alfred Alsinet, té plena confiança per a la temporada de l’any vinent: “La Clàudia està preparada per a competir al més alt nivell de la seva categoria, la sènior femenina, i donar-nos encara més èxits de cara al futur”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: