ERC destinarà el donatiu de la loteria d’enguany a la caixa de solidaritat

by | des. 6, 2017 | Cerdanyola

Campanya de La Grossa, 2017

Campanya de La Grossa, 2017 | Cedida

 

 
La Secció Local d’Esquerra a Cerdanyola ha anunciat que s'adhereix a la campanya de recollida de fons “per a sufragar les despeses derivades de l’existència de presos polítics com ara fiances o despeses de desplaçament de familiars”. El Grup Municipal ja va donar 1.800€ el mes passat amb aquesta finalitat.
 
 
ERC a Cerdanyola donara la recaptació aconseguida mitjançant la venda de participacions de la Grossa de Cap d’any. Tradicionalment les participacions un donatiu d’un euro pel que si es es venen totes les butlletes es podria arribar a recaptar 1.000€ que s’ingressarien a la caixa de solidaritat per fer front a les citades despeses.
 
 
L’entitat triada per a rebre la donació és l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC). Aquesta entitat ha estat creada per familiars i amics dels represaliats,  “per haver executat el mandat popular que els havíem encomanat”, han dit.
 
 
Per ERC, “les elevades fiances imposades no són una garantia sinó una venjança dirigida a enfonsar-los econòmicament les seves vides”. 
 
Les participacions es distribuiran entre els amics i militants d’Esquerra. És previsible que les butlletes s’esgotin ràpidament ja que només es poden fer 1.000 butlletes amb els 400€ per número disponibles a la Grossa de Cap d’Any.
 
Si algú està interessat en comprar-ne o distribuir-ne es pot posar en contacte a cerdanyola@esquerra.cat o als actes i paradetes al carrer que organitzarà el partit durant aquest mes de desembre per la campanya electoral del 21D.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: