Helena Solà (ERC Cerdanyola): “Estem davant la campanya més important de les nostres vides”

by | des. 6, 2017 | Cerdanyola

L'acte d'inici de campanya d'ERC Cerdanyola

L'acte d'inici de campanya d'ERC Cerdanyola | Laia TR

 

 

En l’acte d’inici de campanya d’ERC a Cerdanyola del Vallès, el diputat Chakir el Homrani va deixar clar que “el que toca ara és explicar, amb exemples concrets, el model de República que perseguim”.  Amb aquesta afirmació van coincidir Helena Solà, regidora i portaveu d'ERC Cerdanyola, i Ruben Wagensberg, activista impulsor de la campanya d'acollida de refugiats, Casa Nostra, Casa Vostra i candidat d'ERC en novena posició a Barcelona. 

 

 

Per Solà, “ERC som garantia de República per tenir un país més just, millor i amb un futur més pròsper pels nostres fills i filles”. La campanya que va començar el 5 de desembre és per la portaveu cerdanyolenca “la campanya més important de les nostres vides i que encaro com a dona, mare i ciutadana”. De fet, la regidora va expressar que el país “s'ho jugava tot i no hi hauria terme mig, o cara o creu”. A més, va assegurar que la participació del 21-D serà “històrica, sense cap mena de dubte” i va cridar a no oblidar que “les eleccions les ha convocat M. Rajoy” i del seu resultat en dependrà “fer un pas de gegant per avançar o entrar a la màquina del temps per retrocedir”.  

 

 

Pel que fa a exemples concrets, Homrani va exposar la mobilització de l’1 d’octubre com a exemple “de com una societat pot treballar col·lectivament, amb les facilitats que van posar les administracions”. La jornada del referèndum de l’1 d’octubre va ser definida per Homrani com una “barbàrie”, en la qual es van vulnerar “drets fonamentals com el d’expresió, reunió… fins i tot ciutadans, professors o regidors van ser identificats i cridats a declarar per criticar les actuacions de la policia, fer debats a classe o fer campanya”.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: