Helena Solà (ERC Cerdanyola): “Estem davant la campanya més important de les nostres vides”

by | des. 6, 2017 | Cerdanyola

L'acte d'inici de campanya d'ERC Cerdanyola

L'acte d'inici de campanya d'ERC Cerdanyola | Laia TR

 

 

En l’acte d’inici de campanya d’ERC a Cerdanyola del Vallès, el diputat Chakir el Homrani va deixar clar que “el que toca ara és explicar, amb exemples concrets, el model de República que perseguim”.  Amb aquesta afirmació van coincidir Helena Solà, regidora i portaveu d'ERC Cerdanyola, i Ruben Wagensberg, activista impulsor de la campanya d'acollida de refugiats, Casa Nostra, Casa Vostra i candidat d'ERC en novena posició a Barcelona. 

 

 

Per Solà, “ERC som garantia de República per tenir un país més just, millor i amb un futur més pròsper pels nostres fills i filles”. La campanya que va començar el 5 de desembre és per la portaveu cerdanyolenca “la campanya més important de les nostres vides i que encaro com a dona, mare i ciutadana”. De fet, la regidora va expressar que el país “s'ho jugava tot i no hi hauria terme mig, o cara o creu”. A més, va assegurar que la participació del 21-D serà “històrica, sense cap mena de dubte” i va cridar a no oblidar que “les eleccions les ha convocat M. Rajoy” i del seu resultat en dependrà “fer un pas de gegant per avançar o entrar a la màquina del temps per retrocedir”.  

 

 

Pel que fa a exemples concrets, Homrani va exposar la mobilització de l’1 d’octubre com a exemple “de com una societat pot treballar col·lectivament, amb les facilitats que van posar les administracions”. La jornada del referèndum de l’1 d’octubre va ser definida per Homrani com una “barbàrie”, en la qual es van vulnerar “drets fonamentals com el d’expresió, reunió… fins i tot ciutadans, professors o regidors van ser identificats i cridats a declarar per criticar les actuacions de la policia, fer debats a classe o fer campanya”.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: