Els museus mantenen els seus horaris pel pont de desembre

by | des. 6, 2017 | Al Dia

Els museus de la ciutat s'ompliran de públic del 18 al 21 de maig

 

 

Els dos dies festius entre setmana farà que moltes persones disposin d'un llarg pont amb temps per a gaudir d'activitats. A Cerdanyola del Vallès, el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) i el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver mantindran els seus horaris habituals per a qui desitgi visitar-los.

 

L'horari del MAC serà dijous i dissabte de 17h a 20h i els dies 6, 8 i 10 de desembre d'11 a 14h. El Museu d'Art de Cerdanyola acull, a banda de la seva l'exposició permanent, la mostra Del vell al nou. Del nou al vell i Les joies amagades d'Ismael Smith d'Olga Muxart.

 

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver estarà obert al públic el dijous 7 de desembre de 16:30h a 19:30h, el dissabte 9 de desembre d'11h a 14:30h i de 16:30h a 20h i els dies 6, 8 i 10 de desembre de 10:30h a 14:30h. A més del Poblat Ibèric, al museu es pot visitar l'exposició temporal A la recerca dels tresors perduts i l'exposició permanent Cerdanyola, terra d'ibers; a aquesta darrera, el dissabte es farà una visita guiada a les 12h gratuïta amb l'entrada.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: