Infants a la Biblioteca Central de Cerdanyola
Infants a la Biblioteca Central de Cerdanyola | Òscar Bayona

 

 

El Retorn Social 2018, la campanya del Compromís per Cerdanyola (CxC) per subvencionar projectes socials col·lectius en l’àmbit local, ampliarà 18 dies el termini per presentar projectes.

 

Segons el partit, des que van fer pública la convocatòria del Retorn Social 2018 han rebut diverses sol·licitats. Tot i això, des del CxC han valorat que “cal donar l’oportunitat al màxim de col·lectius a presentar projectes”. D'aquesta manera ho han expressat: “per fer possible la màxima difusió i el màxim coneixement públic d’aquesta convocatòria, hem vist convenient ampliar el termini de presentació de projectes fins al 18 de desembre de 2017″.

 

La formació espera que “aquest granet de sorra que aportem de manera solidària permeti portar a terme projectes transformadors per a la nostra ciutat que beneficiïn a les nostres veïnes i veïns”. Més info