Ciutadans demana retirar la pancarta de “llibertat presos polítics” de l’Ajuntament de Cerdanyola

by | des. 7, 2017 | Cerdanyola

La pancarta en el moment de ser penjada al balcó de l'ajuntament

La pancarta en el moment de ser penjada al balcó de l'ajuntament | Cerdanyola.info

 

 

El responsable d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Joan García, ha anunciat presentarà un recurs davant de la Junta Electoral Provincial perquè “es retirin totes les pancartes i símbols que trenquen amb la neutralitat de les institucions catalanes”, com és el cas del consistori de Cerdanyola del Vallès.

 

García ha lamentat que determinades institucions s’han convertit en un “instrument de propaganda política al servei dels separatistes” en referència a les pancartes i símbols que pengen de les façanes d’alguns ajuntaments demanant la llibertat de polítics que “són a la presó per saltar-se les lleis”.

 

A més, ha afegit que la Junta Electoral de Barcelona ja els ha donat la raó al recurs presentat per Cs i que ha obligat l’Ajuntament de Barcelona a retirar una pancarta de la façana del consistori. I en aquest sentit ha remarcat que des de la formació taronja s’estarà “molt pendent de totes aquelles actuacions propagandístiques que vulguin afavorir determinades ideologies”. És per això que ha reiterat que presentaran “tots els recursos que calgui” davant de qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: