El govern de Cerdanyola treballa durant el festiu del Dia de la Constitució

by | des. 7, 2017 | Cerdanyola

L'alcalde, Carles Escolà, en una imatge al seu perfil de twitter durant el Dia de la Constitució

L'alcalde, Carles Escolà, en una imatge al seu perfil de twitter durant el Dia de la Constitució | @carlesescola76

 

 

El 6 de desembre, Dia de la Constitució, va ser dia laborable per a molts regidors catalans, també a Cerdanyola del Vallès. Segons dades ofertes per l'Associació de Municipis per la Independència, l'AMI, més de 350 ajuntaments van organitzar algun tipus d'activitat.

 

En més de 200 d'aquests ajuntaments l'equip de govern ha obert les dependències municipals, i en una cinquantena més algun o alguns dels regidors de l'equip de govern han treballat.

 

A Cerdanyola, el goven de Compromís per Cerdanyola va piular “avui treballem perquè no tenim res a celebrar i si molta feina per continuar millorant la ciutat i avançant en polítiques de justícia social”. 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: