L’Institut Banús elabora un manifest en defensa de l’escola catalana

by | des. 7, 2017 | Cerdanyola

institut banus

institut banus | institut banus

 

Els treballadors, membres del claustre i del PAS de l'Institut Banús, a Cerdanyola del Vallès, han defensat la tasca dels docents davant dels ‘últims atacs a l’ensenyament del país’. 

 

Entre altres, l'equip ha defensat que “L’Escola és i ha estat històricament a Catalunya un dels pilars fonamentals per a l’existència d’una societat democràtica, culta i fortament cohesionada a l’entorn dels valors de la catalanitat, la llibertat, la convivència, el respecte de la diversitat i un fort sentit de compromís social.

 

En aquest sentit – han continuat – “afirmar que a les escoles de Catalunya hi ha adoctrinament ideològic és menystenir injustament els i les docents; és desconèixer del tot la tasca real que fem; és denigrar-ne la nostra imatge. És, en darrer terme, el rigor i la bondat de tot el sistema educatiu català el que s’està posant en dubte amb finalitats polítiques poc ètiques, i això cal condemnar-ho enèrgicament”.

 

Per aquest motiu, l'assemblea de treballadors i treballadores de l'institut i el Claustre de professors i professores han mostrat la seva solidaritat amb tot el professorat del país, afirmant que també “Som Escola Catalana” i “continuarem transmetent i consolidant els valors d’una societat democràtica, solidària, que respecta i fomenta la llibertat d’ensenyament, de càtedra i de consciència de l’alumnat, així com la formació de persones amb esperit crític”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: