Totes les activitats que pots fer aquest Nadal

by | des. 7, 2017 | Al Dia

La pista de gel de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ja està instal·lada al Parc de Can Xarau.

La pista de gel de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ja està instal·lada al Parc de Can Xarau. | Òscar Bayona

 

 

Comença desembre i amb el darrer mes de l’any arriben desenes d’activitats nadalenques de tota mena i per a totes les edats a Cerdanyola del Vallès, de la mà de les entitats, associacions, comerços i l’Ajuntament de la ciutat.

 

L’oferta cultural, infantil i d’oci habitual durant la resta de l’any s’entrellaça amb les cites ineludibles de la programació de Nadal, enguany protagonitzada per la campanya de recollida de joguines i llibres “Una nit d’il·lusió per a tothom”, l’esperada pista de gel de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, la nova cantada de cançons de Nadal amb l’Agrupació Musical i la tradicional Cavalcada de Reis, entre d’altres.

 

Un mes ple de solidaritat

 

Aquest Nadal 2017 Cerdanyola tindrà ben present les desigualtats socials i la pobresa que, tot i que existeixen durant tot l’any, s’agreugen amb el fred i l’arribada d’unes festes que haurien de ser càlides i felices per a tothom. És per això que l’Ajuntament en col·laboració amb la Creu Roja i altres associacions i entitats de la ciutat, s’han proposat que ningú es quedi fora, amb la campanya solidària de recollida de llibres i joguines “Una nit d’Il·lusió per a tothom”. En el marc d’aquesta iniciativa, es vol que tots els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques puguin gaudir de la nit de Reis. Per aquest motiu proposa uns punts fixos de recollida de joguines noves i llibres. També en alguna d’aquestes activitats hi haurà guardioles per recollir les donacions voluntàries de les persones que ho desitgin.

 

El 27 i 28 de desembre, la Creu Roja s’encarregarà de reunir i classificar totes les joguines i llibres recollits per poder preparar els regals. Les persones que vulguin col·laborar ajudant els voluntaris/es de la Creu Roja han d’inscriure’s abans del 19 de desembre trucant al 936 916 161.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: